Természetesen a fenti kérdés sok összetevőőtől függ. Nyilván azonos tájegységre, azonos játékoskörre vonatkoztatva érdemes ennek fejtegetésébe belemenni. Az eddig tapasztalatok szerint a játékosok többsége nem tud több ligát egyszerre bevállalni. Így eleve szűkül a résztvevők köre. A másik probléma a ligák kiírásában lehet. A heti fix mérkőzéses ligákban állandóan csúszások, elmaradt meccsek lehetnek, hiszen lehet olyan hét az ember életében, mikor nem jut idő a hobbira. Ezt mostanában saját bőrömön is tapasztalom. Ami nekem bevált, az a kihívásos rendszer. Nincs kötelező meccs, akkor játszom, mikor ráére3k, és azzal, aki éppen ráér ugyanakkor. Kötelezettség egyedül a rájátszásban van, de abban nem kötelező részt venni. Nyilván ezen ok miatt alakítottam ki a HALÁL ligát, és lesz ennek folytatása is, a KOCC liga. Persze a kiírás hibái az új ligában korrigálva lesznek, és még több szabadságot biztosítunk a résztvevőknek. Az első tervezet készen van, és eddig pozitív visszajelzések érkeztek róla.

Kicsiny vérfoci közösségünket általában felizgatják a külföldi versenyeken való résztvételek, és külön edzőmérkőzések is szerveződnek emiatt. Érdekes lehet ezen edzőmérkőzéseknek is szervett formát adni, külön szabályok szerint. Azaz bajnokság a bajnokságban alapon. Lehet ezt meg is fogom valósítani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://torq.blog.hu/api/trackback/id/tr171939164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása