Ma a Fegyelmező Részleg (Káosz) a tervek szerint megfegyelmezi Dantes Nurgleimádóit. Remélhetőleg csúszás nélkül tudunk kezdeni, és jó kis gyakós meccs lesz, sok veszteséggel, kevés góllal. Sok függ majd a minotauruszunk tettvágyától. Kipróbálásra kerül a stadionfélénkénti időjárás tábla dobás, valamint az OBBLM-ben vezett mérkőzéskrónika és csapatlista is.

A mai mérkőzés azért is fontos számomra, mert lehet hogy ezen nyárra ez lesz az utolsó liga-fellépéseim egyike. Sajnos a versenyeken való résztvétel is necces a nyárra családi okok miatt, de a június 27.-i versenyen még biztosan részt veszek.

Utána kérdéses, meddig nem tudok a játékkal érdemben foglalkozni, mindenesetre a tabella vezetését és a KOCC szervezését csinálom majd továbbra is, a liga nem állhat le emiatt, és nem is fog.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torq.blog.hu/api/trackback/id/tr152053233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása