Igen, ismét verseny volt a hétvégén. Ezúttal EB rangsorolón vettem részt, a Budapest Bloodchiefs vámpír csapat vezetőedzőjeként. Az új összepárosításai rendszer tetszett, függetlenül attól, hogy sok elől a törpe, és rögtön törpék ellen is kellett kezdenem. Mindenesetre a papírforma beigazolódott, skillek nélküli, gyenge vértezetű vámpír csapatom könnyedén maradt alul Kopi törpebrigádja ellen. Ez volt az a meccs, ahol a gólszerzésre esélyem sem volt, és a kettő-nullás vereségre azt mondhatom, tisztességesen helyt álltunk. Pedig a vámpírok most nem okoztak túl sok gondot, csak egy thrallt tettek hidegre. Igyekeztem bátran, bevállalósan játszani, de a jól dobó törpék ellen az átlagos dobásaim semmit nem értek. Kopi megérdemelten húzta be a meccset, így viszont az alsó ágon folytathattam.

Második meccs Relunx patkányai ellen ment. Az eleje nagyon jól kezdődött, blitz, majd az első körben 2 cas okozás. Elvettem a labdát a patiktól, és sikerült is gólt vinnem, majd sikerült kivédekezni a hétralevő köröket. Itt Relunx a nagyon kritikus helyzetekben rendszerint rosszakat dobott, de volt, hogy két kocka én választokra csak esni tudtam. A második játékrészre fordult a kocka. A vámpírok belehúztak vérszívásban, és a szolgák erőteljesen fogyni kezdtek. Így törvényszerű volt, hogy a létszámhátránnyal együtt nem tudjuk megállítani a patikat, és csak az volt a kérdéses, hogy tud-e kettőt vinni. Nem tudott, így 1-1 a vége, mondhatni két ellentétes félidő alapjén igazságos a döntetlen.

A harmadik mérkőzést Mr Nekro élőholtjai ellen vívtuk, itt egy fordulatos mérkőzés kerekedett ki, az elején 3 ember hátránnyal is sikerült gólt vinni, és nagy mázlival kivédekeztem a félidő hátralevő részét. A második félidőben azonban kiegyelnlítettek a hullák, és persze megint elfogytunk. 5 játékossal nagyon nehéz támadni is, védekezni is. Midnenesetre a vége nagyon fordulatosra sikeredett, az élőholtak elvették a labdát, de sikerül visszaszerezni, és előrevágni. Elkapni már nem, de mivel az ellen itt már nem vállalta be az egy kockás rohamot, nem maradt embere, aki visszadobja a labdát, így elszállt a gólszerzési esélye. Ugyan sikerült összeszednem a bőrt, de az utolsó körben leütöttek, így ugrottak az én gólszerzési esélyeim is, így itt is 1-1-re zártunk. Sajnos itt döntő volt, hogy a vámpírjaim tulajdonképpen kiírtották a saját scapatomat, és egyetlen cas-t sem sikerült ütnöm

A bejegyzés trackback címe:

https://torq.blog.hu/api/trackback/id/tr752009417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása