Nagy várakozás előzte meg az A csoport rangadóját, két veretlen együttes mérkőzött meg egymással. A hazai pályán játszó Árnyjárók nagy nehézségek, és szép akciók után teljesen szétzilálta a gyíkokat, és hozta a mérkőzést, ezzel megőrizte veretlenségét.

Helyszíni riportunk D'arald Leagyi Kot közvetítésében alant olvasható:

- Izgalmakban gazdag jó estét kívánok mindenkinek innen az arénából. A gyíkok ideutazása zökkenőmentes, bár picit lassú volt, ezért némi csúszás lesz a kezdésben, a hazai csapat addig is rendületlenül készül a mérkőzésre. A sötét elf fanfárok hangjára bevonuló csapatokat 31000 tomboló néző várja, a gyíkokat is meglepően sokan kísérték el a távoli vidékre. Az őrjöngő tömeg hatalmas üdvrivalgással köszönti a pályára lépő csapatokat. Mindkét edző minden játékosára számíthat, így a legerősebb összeállításban játszhatnak a csapatok. A csapatkapitányok középre sietnek, a sorsolást a hazaiak nyerik, és ha jól látom, a támadást választják. A gyíkok felállnak védekezni, elég masszív a fal, és nagyon védik a skinkeket. Középen maszív falat alkotnak a szauruszok és a kroxigor, ezért a széleken próbálunk áttörni. A gyíkok nagyon vigyáznak a boszorkányainkra, mindkettejüket több játékos fogja és próbálja bekeríteni és megsemmisíteni. Egy tapodtat sem jutunk előrébb, sőt, elveszítjük csapatunk egyik húzóemberét, Tiarrát, a boszorkányt. Az őt blokkoló skink majdnem megölte, csak a gyógyítónknak köszönhetjük, hogy némi pihenéssel megússza a kalandot. Ennek hatására felbomblik a masszív védőfal, és megkezdik a letámadást. Ez némileg jó is lehet nekünk, hiszen így a védelmen könnyebb átmenni, de sajnos úgy néz ki, orvgyilkosunk egy életlen tőrt hozott, és senkit nem tud leszúrni, szerelőspecialistánk pedig nem találja a fogást a skinkeken. A helyzetet az egyik mezőnyjátékosunk menti meg, aki nagyon durván kiiktatja az őt blokkoló szauruszt, aki szintén némi pihenőre fog vonulni - valószínűleg pszihiátria lesz belőle, mert sokkolhatta az élmény. Éppen kezdene kibontakozni a támadásunk, mikoris a támogatni induló mezőnyjátékosunk hatalmasat esik. Valószínűleg belelépett az egyik szaurusz nyálába, és ezen csúszhatott el. Innentől nincs nehéz dolga a hidegvérűeknek, és símán megoldják a feladatot. Futónk nem nagyon tudta volna biztonságosan leadni a labdát, így inkább vállata a blokkolás következményeit, amiben el is esett, labdástól. A labda egy zónába pattant, és az apró skink megoldotta a 3 cselezést és labdafelvételt, majd iszonyú futást produkálva két extrával be is ért. 1 - 0.

A középkezdést némi verekedés hátráltatta, így a bíró visszaállította az órát egy körrel, így 3 körünk maradt, hogy a félidőt góllal zárjuk. Így elő kell vennünk a passzjátékot, és merészen kockáztatni. A pályán maradt boszorkányunk magára vonja a hüllők figyelmét, de az előrelopódzó mezőnyjátékosunkat csúnyán földre küldik. A labda ugyan biztonságban van, de a gólszerzésre az esélyt alaposan lecsökkentik a gyíkok. Mindenestre a háton fekvő boszink felpattan, a kroxi mellett(kapaszkodó farok) két zónába cselez, majd tovább üresbe, és még a végén megteszi az extra lépéseket is, így a célterületen belülre kerül. A futónkon a sor, rövid passz távolságig előrenyomul, közbenyúlásra nem adunk esélyt, pontos a passz, és jó az elkapás, 1-1! Így még van esély egy tisztes eredményre, mindenestre a második félidőre sokkal agresszívabban kell fellépni, mint az elsőben.

Legalábbis ezt gondoljuk, de a csomóvolnalnál ismét kitör a balhé, és ismét visszaállítják az órát, így a gyíkoknak két körük van gólt vinni, ami elég lehet. A labda a csomóvonal közelében landol, a hüllők mennek is helyezkedni, de a labdafelvétel sikertelen. Mi igyekszünk zónákat adni mindenkinek, és megkísérlünk egy labdafelvételt is, de játékosunk ráesik a labdára, ami nem megy hátrébb. Nagy esély a gólszerzésre, de nem tudnak élni vele, a labda nincs velük, nem tudják ismét csak felvenni. Végre jöhet a második félidő.

A második játékrészre inkább a sok mozgásos taktikát alkalmazzuk, hagyva, hogy a falembereinket elsöpörje a gyíkáradat, de ők meglepően masszívan tartják magukat, a hátsó alakzat pedig próbál a labda felé helyezkedni, de ezt jól fedezik a gyíkok, és rendületlenül nyomulnak előre, már a térfelünk felénél tartanak, ekkor azonban a kroxigor nagyot hibázik, első akcióra elveszítik a kört miatta, mi pedig ütőtávban vagyunk. Az orvgyilkos belelendül, megöli az egyik skinket, majd sikerül leblokkolni a labdavivőt, leverni az őt fedezőket, felvenni a labdát, sé egy masszív fal mögé állni vele. A gyíkok megpróbálják lezárni a területet, de a gyilkosunk isméát nagyot alkot, ezúttal úgy döf meg egy szauruszt, hogy még egy hetet lábadoznia is kelljen. Ez fontos lépés volt, innentől a felszabadult embereink ledöntik az elől levő gyíkokat, és elindulunk előre a labdával. A hüllők nem férnek hozzánk, kétségbeesett próbálkozásaik általában körvesztéssel járnak, és ez mostanában játékosveszteséggel is. Elveszítik a kroxigort egy szerelés megtörése akció közben, majd elvesztenek egy újabb szaurusz, aki cselezve akart volna rohamozásba kezdeni. A maradék álló játékost csúnyán leverjük, a labda biztonságban halad a célzóna felé, és megérjük azt is, hogy az utolsó körben a gyíkok az életükért futnak a mi célzónánk irányába, elkerülve a további veszteségeket. Mi pedig az utolsó körben diadalmasan csapjuk földhöz a labdát a gól után, nyerve ezzel a mérkőzést, és megőrizve veretlenségünket. 1-2!

A következő fordulóban a Necropolis Patriots lesz az ellenfél, és ez kemény meccsnek ígérkezik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torq.blog.hu/api/trackback/id/tr721810776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása