Mint az a liga kiírásában szerepelt, április 30.-án vége lesz az alapszakasz küzdelmeinek. A csapatoknak és edzőiknek nyolc hónapjuk van, hogy mérkőzéseket játszanak, fejlődjenek vagy elhulljanak. A rájátszásig még bő egy hónap van, még lehet változtatni a helyezéseken, és nem szabad elfelejteni, hogy a rájátszásba jutáshoz tíz lejátszott mégkőzés már elég. Ha ennyiből elég pontot szerez az ember, akkor akár jó helyen is várhatja a további, egyenes kiesésben zajló mérkőzéseket.

A megnyerhető Nagymesteri cím mellett négy különdíj is kiosztásra kerül, mint az alapszakasz győztese, a legtöbb veszteséget okozó csapat, a legtöbb tényleges halált okozó csapat, illetve a legtöbb sikeres hosszú bombát végrehajtó csapat.

A díjak már beszerzésre kerültek, egyedül a kupa gravírozása van hátra. A különdíjak figurák lesznek, melykeket a játékosok gyógyítónak, körjelzőnek, újradobás jelzőnek, vagy bármi egyéb módon felhasználhatnak. Bónuszként a Nagymester a kupa mellé szintén egy figurával gazdagodik. A figurák fémből vannak, és a bontatlan csomagolásban kerülnek majd új tulajdonosaikhoz, így azok szabadon akár csapatszínre is festhetik őket.

Mivel már látszanak a jelenlegi kiírás hibái, ezért a következő hosszú távú fejlesztős liga tervezésében már szempont ezek kiküszöbölése is. Elsődlegesen az irányított fejlődés megszűnik, és más lesz a liga neve is. Szeptembertől vár majd a K.O.'s TV Challenge Cup (azaz a KOCC liga). Remélhetőleg ez a liga is jó szórakozást fog nyújtani a játékosoknak, és sokan neveznek majd rá, mind a régiek, mind az újak, mind a Budapestiek, és a vidéki játékosok sincsenek kizárva. (persze az utazgatás sokakat megvisel mind időben, mind anyagilag, de egy országos szintű liga az már valami lenne)

A bejegyzés trackback címe:

https://torq.blog.hu/api/trackback/id/tr681862052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása